•  ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

ΠΟΤΕ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2006

ΠΟΥ: MEDITERRANEAN PALACE HOTEL

Εκδήλωση απονομής αριστείων και πιστοποιητικών γλωσσομάθειας διοργάνωσε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΒΑΦΟΠΟΥΛΟΥ σε αίθουσα του πολυτελούς ξενοδοχείου Mediterranean Palace την Κυριακή 29/1/06 το πρωί, προς τιμή όλων των μαθητών, μικρών και ενηλίκων, που πέτυχαν στους στόχους τους. Συγκεκριμένα 129 πιστοποιητικά γλωσσομάθειας απονεμήθηκαν σε μαθητές του εκπαιδευτηρίου, ενώ μικρότεροι σε ηλικία μαθητές βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους κατά την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά. Η διευθύνουσα του ΚΞΓ ΒΑΦΟΠΟΥΛΟΥ, κ. Καίτη Αραμπατζή, μίλησε για τα 54 έτη προσφοράς του εκπαιδευτηρίου στα πολιτιστικά και εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης, για τους νέους προσανατολισμούς, τα αιτήματα και τις ανάγκες των ευρωπαίων πολιτών στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και το όραμα της διοίκησης. Η κ. Κατερίνα Στεργή, εκπρόσωπος της εταιρείας hyphen , εταιρεία συμβουλευτικής για ξενόγλωσσες εκπαιδευτικές επιχειρήσεις, αναφέρθηκε στην αξία του προγράμματος σύγκλισης του εκπαιδευτηρίου με τα ευρωπαικά δεδομένα και ο καθηγητής του σχολείου κ. Craig Wherlock συνεχάρη τους μαθητές εκ μέρους των καθηγητών και έδωσε πολύτιμες συμβουλές για την διατήρηση των αγγλικών τους. Η κα Mona Siksek , επίτημη προσκεκλημένη, εκπρόσωπος των εξετάσεων ESOL του Πανεπιστημίου του Cambridge , συνεχάρη το εκπαιδευτήριο για τα εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας που πέτυχε και φέτος πανελλαδικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

•  CHEESE & WINE EVENING

ΠΟΤΕ: ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2006

ΠΟΥ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Λίγο πριν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, οι φοιτητές και ενήλικοι μαθητές του ΚΞΓ ΒΑΦΟΠΟΥΛΟΥ πέρασαν την καθιερωμένη πια βραδιά ‘‘ cheese & wine ” στην αίθουσα δραστηριοτήτων του Κέντρου. Μέσα σε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, η μουσική και το κρασί έδωσαν την αυκαιρία στο προσωπικό και τους μαθητές να χαλαρώσουν από το μάθημα και να ανταλλάξουν ευχές.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

•  CHRISTMAS PARTY

ΠΟΤΕ: ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2006

ΠΟΥ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Τον Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Christmas party των μικρών μας μαθητών στην αίθουσα δραστηριοτήτων του Κέντρου. Με πολύ κέφι και πολλά παιχνίδια οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα, να διασκεδάσουν και να υποδεχθούν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

•  CARNIVAL PARTY

ΠΟΤΕ: ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 2006

ΠΟΥ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Την Τσικνοπέμπτη χόρεψαν, έπαιξαν και διασκέδασαν όλοι μαζί ο Άρχοντας του Σκότους, η Βασίλισσα της Νύχτας, ιππότες, μάγισσες, ο Harry Potter και πολλά άλλα εντυπωσιακά καρναβάλια. Και του χρόνου!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ