Κέντρo Ξένων Γλωσσών Βαφοπούλου

Apply Now !

Elandit rutrum, erat et egestas ultricies, dolor tortor egestas enim, quiste rhoncus sem
the purus eu sapien curabitur.

Education is the Premise of Progress

Elandit rutrum, erat et egestas ultricies, dolor tortor egestas enim, quiste rhoncus sem
the purus eu sapien curabitur.

Get Started Now

Education is the Premise of Progress

About Us

Welcome to Eshkool

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed eius to mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enims ad minim veniam. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis partu rient to mon tes.Aene an massa. Cum sociis natoque penatibus.

Ut enims ad minim veniam. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis partu rient to montes.Aene an massa. Cum sociis natoque penati bus.Ut enims ad minim veniam. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis rient to montes.

Rs-service

Rs-service

Rs-service

Course Categories

Descover Our Categories

Behavioral

0 COURSES

Biological

0 COURSES

Drawing

1 COURSES

Humanities

0 COURSES

Mathematics

1 COURSES

Programming

3 COURSES

Science

0 COURSES

Web Development

4 COURSES
We Are Best

5500+ Students Trusted Our Online Courses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed eiusmod tempor incididunt ut laboreet dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quised nostrud exercitation. Duis aute irure dolor in reprehen derit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

JOIN NOW
Latest Course

We Provide Best Courses

TAKE A TOUR IN OUR BEAUTIFUL CAMPUS

60

TEACHERS

40

COURSES

900

STUDENTS

3675

PUBLICATIONS

Our Teacherd

Meet Our Expert Teacher

Testimonials

What People Say

 • Client Image

  Ξεκίνησα να φοιτώ στην Βαφοπούλου όντας πρωτοετής φοιτητής. Η κεντρική τοποθεσία του φροντιστηρίου, κοντά στο πανεπιστήμιο, και το ευέλικτο πρόγραμμα διδασκαλίας με έκαναν να επιλέξω το συγκεκριμένο σχολείο. Στην αρχή με φόβισε η φήμη περί αυστηρού φροντιστηρίου, οι ανησυχίες μου όμως ήταν αβάσιμες. Το κλίμα μέσα στην τάξη ήταν πολύ φιλικό και σε συνδυασμό με τον επαγγεματισμό των διδασκόντων με βοήθησε να πάρω το Proficiency σε 1,5 χρόνο.

  • Πάνος Χ.
  • Φοιτητής
 • Client Image

  Μετά από έρευνα αγοράς για φροντιστήριο αγγλικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ώστε να είναι κοντά στο σπίτι μου και μετά από συστάσεις πολλών φίλων που είχαν πάρει το IELTS στη Βαφοπούλου και είχαν ήδη ξεκινήσει τις σπουδές τους στο εξωτερικό, αποφάσισα να το δοκιμάσω.Με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού μπήκα αμέσως στο κλίμα των εξετάσεων και χρειάστηκε μόνο 2,5 μήνες για να πάρω 7.5 για τις σπουδές μου στο Queen Margaret. Η καθηγήτρια μου ήταν πάντα δίπλα μου, και ενώ φοβόμουν πολύ τα προφορικά, με τη συνεχή εξάσκηση πήγα πάρα πολύ καλά.. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

  • Poppy K.
  • Φοιτήτρια
 • Client Image

  Σαν μητέρα που το παιδί μου θα πήγαινε για πρώτη φορά Αγγλικά, ομολογώ ότι αγχώθηκα πάρα πολύ μέχρι να επιλέξω το κατάλληλο φροντιστήριο. Και επισκέφθηκα αρκετά. Αλλά με το που μπήκα στο φροντιστήριο Βαφοπούλου με εξέπληξαν η φιλική ατμόσφαιρα και η άνεση με την οποία με υποδέχθηκαν, τονίζοντας μου ότι σημασία γι αυτούς έχει και να μιλάει Αγγλικά το παιδί αλλά και να βγαίνει χαρούμενο μετά από κάθε μάθημα. Το διαπίστωσα με τα ίδια μου τα μάτια όταν από τον πρώτο κιόλας μήνα ο γιος μου, 6.5 χρονών συννενοούνταν με απλές προτάσεις και μου διηγούνταν καταχαρούμενος τι είχε γίνει μέσα στην τάξη.

  • Σοφία Λ.

DOWNLOAD & ENJOY LEARNING INYOUR SMARTPHONE

News & Event

Our Latest News & Events

22 Ιουνίου, 2023

Θερινά μαθήματα

Εντατικά και υπερεντατικά μαθήματα για όλα τα επίπεδα

1 Νοεμβρίου, 2020
Νέο ωράριο λειτουργίας γραμματείας από Νοέμβρη

vafopoulou school Δευτέρα- Παρασκευή 13.30-21.30

10 Σεπτεμβρίου, 2020
S.O.S.

Τώρα και online classes για φοιτητές και ενήλικες. Η εμπειρία μας στην…